“FSG leter etter erstatter”

Tony Barrett i The Times skriver at Liverpools eiere, Fenway Sports Group (FSG), er fast bestemt på å ha en ny manager på plass innen denne sesongen er over.

“Roy Hodgson har kommet med en unnskyldning til Liverpools fans for å ha stilt spørsmålstegn ved deres støtte, men dette har kommet for sent til å kunne sikre hans fremtid som manager etter at klubbens eiere, Fenway Sports Group (FSG), er fast bestemt på at han ikke er en mann for klubbens fremtid”, skriver velinformerte Tony Barrett i The Times.

“Selv om Hodgson bare har fullført seks måneder av en kontrakt på tre år, vil han bli fjernet så fort man har identifisert og skaffet en erstatter av høy kvalitet.

“63-åringen har gjort det klart at han ikke har til hensikt å levere inn noen oppsigelse, til tross for å ha ledet Liverpool til den dårligste starten på 57 år og forholdet til klubbens supportere er i ferd med å falle sammen, slik at FSG i praksis ta avgjørelsen for ham ved å søke etter en erstatter.

“Skulle den rette mannen bli tilgjengelig vil avskjeden til Hodgson bli bekreftet før sesongens slutt, selv om FSG vil bruke den tiden de behøver slik at klubbens problemer ikke blir forverret gjennom kortsiktige løsninger, slik som var tilfellet sist sommer etter at man hadde fjernet Rafael Benitez.”