- £5 millioner for Benayoun

Ifølge The Guardian skal Liverpool FC og Chelsea ha kommet til enighet om en overgangssum for £5 millioner for Yossi Benayoun. Man får altså det samme for spilleren som man ga for 3 år siden.

Yossi Benayoun er en spiller som har linkes bort fra Liverpool FC i flere måneder. Spilleren har selv vært ute i israelsk media og sagt at han ønsker seg bort. I følge troverdige journalister som Tony Barrett i The Times, skal israeleren ha vært desperat etter å forlate Merseyside til fordel for regjerende ligamester Chelsea.

DEBATT: Yossi Benayoun

I Chelsea blir 30-åringen sett på som en direkte erstatter for Joe Cole, som ikke fikk fornyet sin kontrakt. Det har blitt meldt fra israelsk presse at spilleren og Chelsea allerede har kommet til enighet om en 4årsavtale, og i følge Andy Hunter i The Guardian har de to klubbene nå også kommet til enighet om overgangssum.

Rafa Benítez varslet at han ville kreve hele £10 millioner for Benayoun, dersom det var til en rival som Chelsea, men at han kunne gå billigere om han skulle selges utenlands. Nå ser det ut til at Carlos Ancelotti likevel får den israelske landslagskapteinen på billigsalg, til tross for at Christian Purslow har sagt ingen vil selges uten at en ny manager er på plass til å bestemme det. Klubbene skal ha kommet til enighet om en overgangssum på £5 millioner - den samme summen de røde ga for en da 27 år gammel Benayoun i 2007.