- Alle kan slå alle

Roy Hodgson mener at gårsdagens seier over Chelsea, og tidligere tap for antatt langt svakere motstandere, beviser at alle kan slå alle i Premier League. Nå venter tøffe bortekamper mot Wigan og Stoke i løpet av de neste seks dagene.

Dessverre tok meldingen om at Daniel Agger er ute av fotballen på ubestemt tid mye av glansen bort fra gårsdagens seier over serielederen, både for Roy Hodgson og alle andre røde. Men Hodgson mener at 2-0 seieren er bevis på at ingen lag er ustoppelige.

- Alle lag kan stoppes. Denne ligaen viser det. Ingen resultater er gitt på forhånd. Du ser på kamper før de er spilt, og du tror at det ene laget skal vinne, men så stikker det andre laget av med seieren. Alle lagene er godt organiserte, så du må levere litt ekstra kvalitet. Mot Chelsea fikk vi denne ekstra kvaliteten fra Fernando Torres, og det vant kampen for oss. Men det var en veldig disiplinert forestilling av alle våre spillere, sier manager Hodgson til Liverpool Daily Post.

- I første omgang spilte vi godt både offensivt og defensivt. Vi holdt formasjonen bra. Chelsea spilte bra etter pause. De kastet alle sine spillere i angrep, skapte mer trøbbel for oss, og også flere sjanser. Men vi holdt stand, og forsvarte oss veldig bra, fortsetter han.

Hodgson mener at 2-0 scoringen ble helt avgjørende for matchen.

- Jeg er sikker på at Carlo Ancelotti vil se tilbake på 2-0 scoringen, og slå fast at det var den som gjorde at de tapte kampen. Hadde vi gått til pause på stillingen 1-0, kunne vi kanskje likevel fått med oss poeng. Men den andre scoringen førte til at bakken ble atskillig brattere for Chelsea.

- Chelseas bevegelser på midtbanen er veldig, veldig gode. I Cole spesielt, men også Ivanovic, har de sidebacker som overlapper og fungerer nærmest som vinger. Det er ikke lett å forsvare seg mot deres innlegg. Vi sto i mot dette i lange perioder, men vi klarte likevel ikke å stoppe alle innlegg. Vi kan takke Reina for en fantastisk redning. Hadde de gjort mål da, er det ingen som vet hva som ville ha skjedd.

Liverpool holdt nullen for tredje gang på fem kamper, trass i at Sotirios Kyrgiakos og Glen Johnson måtte strykes fra startoppstillingen på kampdagen. Kyrgiakos sliter med en sår hals og veldig hovne mandler, mens Johnson har pådratt seg en lyskeskade (adductor).

Nå står bortekamper mot Wigan og Stoke for tur i løpet av de neste seks dagene, og Hodgson innrømmer at han ikke liker å ha så mange som sju spillere på skadelisten foran disse to kampene.

- Troppen ser veldig tynn ut nå, på grunn av skader og sykdom. Men klarer vi å komme oss gjennom de to neste kampene uten å videre problemer, er det ingen som vet hva som vil skje. Sesongen er lang.