- Alt er min skyld

En spøkefull Jamie Carragher ville i dag ta på seg skylden for at England sliter i fotball-VM. Pepe Reina sier Spania ikke kan leve på fortiden. Gary Neville (!) forteller Capello at han må slippe løs kaptein Steven Gerrard.

Jamie Carragher gjorde som kjent comeback for England like før VM-sluttspillet i Sør-Afrika. England har slitt i sine to første kamper i mesterskapet, og står kun med to poeng av seks mulige så langt i noe som så ut til å være en relativt enkel gruppe. Det har vært mye prat om intern uro de siste dagene, men en spøkefull Jamie Carragher vil nå ta på seg all skyld for at det har gått som det har gått så langt.

- Det er veldig vanskelig å sette fingeren på hva som har gått galt. Vi gjorde det veldig bra i kvalifiseringen, så jeg tror kanskje problemet er at jeg har kommet tilbake! Det så ut til at alt var bra da jeg så kvalifiseringen, så vi får det bare ikke til for øyeblikket.

- Vi har muligheten til å få orden på det nå etter to skuffende kamper, og har fremdeles alt å spille for, avslutter Carra til SkySports.

England spiller sin siste gruppespillskamp mot Slovenia i Port Elizabeth på onsdag, og det er en kamp engelskmennene må vinne.

- Vi kan ikke leve på fortiden
Spania tapte sin åpningskamp mot Sveits, og er nødt til å vinne kveldens kamp mot Honduras. Pepe Reina er klar på at Spania må levere umiddelbart, dersom de skal være blant de landene som kan vinne mesterskapet.

- Dette laget har spilt sammen i fem år, og jeg synes vi har gjort det bra, og gjort en god jobb - men vi kan ikke leve på fortiden. Vi må bevise at vi nå kan være av de landene som kan vinne fotball-VM, og vi må komme oss opp igjen etter tapet mot Sveits i forrige uke. Etter kampen mot Sveits ønsket vi bare spille igjen med en gang, for å vise at vi kunne gjøre jobben og spille god fotball, sier Reina til Liverpoolfc.tv.

Gary Neville (!) ber Capello slippe løs Stevie
Noe overraskende, så sier Manchester United-kaptein Gary Neville til Manchester Evening News i dag at Gerrard er nøkkelen for at England skal gjøre det bra i Sør-Afrika. Han skal ha fortalt Fabio Capello at Steven er den eneste som kan redde mesterskapet for England.

- Jeg var overrasket over at de fortsatte å spille 4-4-2 mot Algerie. Kampen var skapt for at Steven Gerrard skulle ligge nærmere Rooney, og du kunne se at Rooney ble frustrert over hvor lite han fikk ballen. Vår beste spiller mot Algerie var Gerrard, og han ble ofret til venstre. Han skulle spilt sentralt og påvirket kampen slik han gjorde i den første kampen mot USA. Dersom han ikke skal spille sentralt på midten med Frank Lampard må han spille bak Rooney.

- La oss starte å bruke våre beste spillere i deres beste posisjoner. Rooney er en midtspiss som har spilt på topp i hele sesongen og scoret 32 mål. Gerrard spiller bak spissen i sentrale posisjoner for Liverpool. Så la oss bruke dem der de er komfortable, så kan resten av spillerne ta de andre posisjonene. Vi bør ikke bruke våre beste spillere på feil posisjoner for å bruke et system som er utdatert på internasjonal nivå, avslutter Neville.