- Angrepspillet må bli bedre

Rafael Benitez mener at det er viktig å se på det store bilde og ha en positiv innstilling, og at man nå må bli bedre fremover på banen. Carra beste løsning på høyrebacken pr. i dag.

Liverpool har tatt 14 poeng på de siste seks ligakampene, og kun sluppet inn et mål i sluttminuttene i Stoke. Når det gjelder angrepspillet har det imidlertid fortsatt vært rusk i maskineriet.

Foran lørdagens lokalderby mot Everton gir manager Rafael Benitez lyd for at man må prøve å se mest på det positive.

- Det må analysere det store bildet, sier Rafa til Liverpool Echo. - Hvis du hver uke tror det er et steg framover og så et steg tilbake, da vil du bli veldig nervøs.

- Det er derfor viktig å ha ting i perspektiv og gi selvtillit til spillere. Vi har nettopp hatt enda en seier og igjen holdt buret rent. Det er positivt.

- Okay, det var ikke så bra i angrep som vi skulle ha ønsket, men vi må bare fortsette å jobbe og vi vet vi kan bli bedre. Vi behøver mer positive signaler enn negative.

- Spillerne vet at vi blir bedre. Vi gjør det mye bedre i forsvar og det er den store forskjellen. Vi må imidlertid bli bedre i angrep, det er klart.

- Det som prioriteres for øyeblikket er å få orden på høyrebacken, sier Benitez om sitt laguttak og det at Jamie Carrahger spiller i en posisjon han ikke foretrekker. - Vi vet at det er mer krevende for Carra å spille der enn som midtstopper, men han vil alltid arbeide hardt for laget og spiller virkelig bra.

- Vi har (Martin) Kelly på vei tilbake. (Philipp) Degen er på bedringens vei og (Stephen) Darby er også med oss. Vi prøver å håndtere det, men den mest erfarne er Carra. Han er, for øyeblikket, den som er den beste løsningen for laget.