- Aquilani-exit lite trolig

Alberto Aquilanis agent mener at kun et stort bud kan friste Liverpool til å selge midtbanespilleren. 88 minutter for Krisztian Nemeth. Nye trenerjobber for Dietmar Hamann og Gary McAllister.

Franco Zavaglia gjentar at Alberto Aquilani ikke er lysten på returnere til Italia i sommer. De seneste ryktene antyder at Juventus er ute etter spilleren Liverpool betalte £17,1M for i fjor. Italienske Corriere dello Sport hevder at merseysiderne for et par dager siden avslo et bud, som sies å ha vært på £9,5M, for 25-åringen. Spillerens agent forventer at Aquilani blir å finne på Anfield også neste sesong.

-Hittil har det ikke vært nødvendig for Alberto, og jeg tror det ikke blir enkelt å hente ham til Juventus, uttaler agent Zavaglia til Tuttomeractoweb.

- Denne sesongen, når han ikke hadde ankelproblemer, har han spilt og aldri hatt problemer, verken med Benítez eller Liverpool.

- Så de ønsker ikke å skille lag med Aquilani med mindre de får et meget godt bud.

88 minutter for Nemeth
Utlånte Kristian Nemeth spilte 88 minutter da AEK Athen avsluttet sesongen med å beseire Olympiacos 2-1 i en playoff-kamp i gresk Super League. AEK Athen havnet kun på 4.plass i det ordinære seriespillet, men lagene på 2.-5.plass måtte ut i play-off (dobbel serie) for å fordele plassene de resterende plassene i Champions League og Europa League. AEK Athen endte til slutt på plassen bak  PAOK Saloniki og skal da inn i 4.kvalifiseringsrunde i Europa League.

Hamann til MK Dons
Dietmar Hamann har vært trener på Liverpools akademi etter at han forlot Manchester City i 2009, men har nå signert en ettårskontrakt hos MK Dons. Der får 36-åringen oppgaven som spillende førstelagstrener. Midtbanespilleren fikk 191 kamper for Liverpool, og i 2005 vant han Champions League med de røde.

McAllister til Middlesbrough
Gary McAllister er ansatt som førstelagstrener i Middlesbrough. Skotten var svært toneangivende da Liverpool tok en historisk cuptrippel i 2000/01. Han spilte 87 kamper og scoret ni mål for Liverpool fra 2000 til 2002. Senere har han hatt managerjobber i Coventry (spillende manager) og Leeds.