- Bare en fordel med tøft program

Christian Poulsen mener at et tett kampprogram i september er en fordel for ham og hans nye lagkamerater i Liverpool. Det vil hjelpe laget til å bli raskere samspilt.

Poulsen befinner seg i København sammen med lagkamerat Daniel Agger, der duoen forbereder seg til Danmarks EM-kvalifiseringskamp mot Island på tirsdag. Selv om han står foran en viktig landskamp, innrømmer midtbanespilleren at Liverpools kommende kamper også streifer tankene.

Liverpool står foran ligakamper mot Birmingham, Manchester United og Sunderland, man skal møte Northampton i Carling Cup, og har Europaliga-kamper mot Steaua Bucharest og Utrecht. Alt dette i september måned. Altså seks kamper i løpet av 18 hektiske dager.

- Det skal spilles mange kamper på kort tid nå, og ettersom Mascherano og Aquilani har forlatt klubben blir det mye spilletid på oss gjenværende. Det kommende halvåret vil vi spille kamp nesten hver fjerde dag, konstaterer Poulsen overfor Liverpool Echo.

- Det er viktig å ha sterke spillere for en klubb som ønsker å kjempe i toppen av Premier League og som samtidig ønsker å nå langt i Europa League. Jeg håper vi kan fremstå som et sterkt lag igjen etter landskampavbrekket, og at vi plukker mange poeng i de kommende månedene, legger dansken til.

- Jeg hadde ikke spilt siden VM da jeg kom til Liverpool, så jeg føler jeg trenger tid for å finne rytmen og spille meg i form. Jeg synes jeg spilte bedre i returkampen mot Trabzonspor enn i den første kampen.

- Jeg føler meg komfortabel i Liverpool nå. Kampen mot West Bromwich var den første jeg spilte sammen med Fernando Torres og Steven Gerrard, og jeg må lære meg hvordan de ønsker å motta ballen.

- Fernando er en sterk spiller som kan utrette ting med farten sin, og som er sterk en mot en. Jeg føler også at Steven og Fernando er på samme bølgelengde når de spiller. Det så jeg mot West Bromwich. Jeg håper samspillet med dem vil bli enda bedre.