- Bare halvveis

Jamie Carragher reflekterer over 1-2-tapet mot Benfica. Ikke et dårlig resultatet. Utvisningen spilte en stor rolle. Ikke uenig i straffesparkene. Benfica risikerer disiplinære sanksjoner.

Liverpool tapte 1-2 mot Benfica på Estadio da Luz, eller Estadio do Sport Lisboa e Benfica som anlegget offisielt heter, men Jamie Carragher ser ikke helsvart på situasjonen. De røde har tross alt et bortemål å ta med til returen. 1-0-seier på Anfield vil være nok får avansement til semifinalen.
- Det er skuffende, men er er fortsatt alt å spille for og bare halvveis, sier Jamie carragher til Liverpoolfc.tv.

- Planen var å holde tett bakover og stjele en scoring, noe vi fikk tidlig.. Selvsagt spilte utvisningen en stor rolle. Å spille en time med ti spillere er alltid vanskelig. Det er likevel skuffende, men resultatet er ikke så dårlig.

- Det er godt å få et bortemål. Men vi må utnytte det i den andre kampen for å få det tellende.

- For øyeblikket ligger vi under (i oppgjøret), men en 1-0-seier hjemme vil være nok til å få oss videre. Hvis vi kan klare det, det er da bortemålet vil vise seg avgjørende."

Agger hælsparket inn 1-0-scoringen på en genial frisparksvariant i det 9.minutt. Liverpool kampplan fikk et skudd for baugen da Babel ble utvist etter et sammenstøt med midtstopper Luisao.
- Jeg kunne ikke tro det. Jeg har sett det igjen og synes det er veldig, veldig uheldig, fortsetter Carragher.

- De sier at du ikke kan heve armene, men det var aldri en utvisning. Den spilte en stor rolle for kampen.

Benfica trengte to straffespark for å vinne. Det siste ble idømt etter at ballen traff Carraghers utstrakte arm. Visekapteinen kan ikke si seg uenig i straffesparkene.
- Jeg har nettopp sett dem på nytt, og jeg tror de sannsynligivs er straffespark, sier han.

- Ved mitt traff ballen bare meg i hånden. Det kommer an på hvor nær du er spilleren, men det er fotball, og det er slik det går.

Benfica risikerer sanksjoner
Benfica kommer sannsynligvis til å bli straffet for at hjemmepublikumet sendte inn fyrverkeri på banen. Kampen ble stoppet to ganger. Ved den ene anledningen smalt det rett ved siden av den ene tilleggsassistentdommeren. På et tidspunkt truet dommeren med å avbryte kampen, men speaker fikk roet tilskuerne.