- Benítez er rett man for Liverpool

John Barnes mener at Rafael Benítez er mannen som kan gjøre Liverpool FC til et suksessfult lag igjen etter at de underpresterte forrige sesong. Minnelund for Billy Liddell.

Liverpool havnet på 7.plass i Premier League i 2009/10, og det er de rødes svakeste plassering på elleve år. I tillegg ble de tidlig utslått av Champions League og FA-cupen. Det spekuleres mye i Benítez' fremtid, men John Barnes mener det vil være riktig å beholde spanjolen i sjefsstolen.
- Jeg er Rafa-supporter, og jeg tror han er den rette mannen for Liverpool, sier Liverpool-legenden John Barnes til Liverpool Echo.

- Liverpool er en klubb uten penger. Hvorfor skifte manager?

- Hva skal en ny manager gjøre uten penger? Hvis en ny manager kommer inn for å jobbe med de samme spillerne, er det måten å forbedre seg på?

- Vi underpresterte med en 7.plass denne sesongen. Vi overpresterte ved å havne på andre året før. Men dersom det ikke kommer investeringer, kan jeg ikke se noe poeng i å skifte manager i det hele tatt.

- Rafa er en god trener. Han er en god manager. Han er bevist det tidligere, og jeg tror han vil gjøre det i fremtiden.

- Forhåpentligvis vil han være i stand til å hente nye spillere til sommeren. Vi trenger flere spillere, vi trenger mer kvalitet.

Minnelund for Billy Liddell
Billy Liddell spilte 534 kamper og scoret 228 mål for Liverpool mellom 1946 og 1960. The Billy Liddell Campaign Group ble etablert for to år siden, og denne uken ble en minnelund til ære for legenden åpnet i Townhill Park i Dunfermline.
- Gruppen setter pris på den finansielle støtten og donasjonee fra Fife Council og de mange enkeltpersonene som har donert penger og tid, inkludert mange Liverpool-supportere, uttaler Bill McCulloch i Billy Liddell Campaign Group.

- Varden ble laget av den lokale steinhuggeren George Sweeney fra Glenrothes. Vi synes dette er et passende og varig minnesmerke for Billy. Den ligger i nærheten av huset der familien bodde og hvor han vokste opp.

- I fremtiden håper vi at denne kampanjen skal inspirere våre lokale unge mennesker til å engasjere seg i idrett og har som mål å maksimere sitt potensial på måten Billy Liddell gjorde.

Mer informasjon om Billy Liddell Campaign finnes på www.billyliddell.org.