- Benítez lar seg irritere

Sam Allardyce hevder Rafael Benitez' kritikk av ham er for å dekke over hvor dårlig Liverpool spiller. Han tror Liverpool har spolert sjansene til å havne blant de fire beste i Premier League.

Benitez antydet humoristisk etter kampen mot Blackburn for snart to uker siden at Barcelona trolig ville kopiere Blackburns spillestil. Sam Allardyce mener Liverpools manager kun forsøker å dekke over hvor dårlig Liverpool spilte til tross for 2-1-seier.

- Det var en god dekkhistorie fra Rafa. Han vet hvor dårlig laget hans spilte, og det ble gjentatt mot Wigan mandag kveld, uttaler Allardyce ifølge Press Association.

- Han har blitt personlig med det i mange, mange år nå. Det er derfor jeg ikke liker ham, og følelsen er nok gjensidig.

- Jeg blir ikke personlig med ham, jeg kommer innpå og ergrer ham. Det er en del av spillet.

- Dette mellom meg og Rafa vil sannsynligvis pågå frem til en av oss ikke lenger er Premier League-manager.

- Jeg har klart å psyke ut en eller to her og der, og det er slik Premier League har utviklet seg de seneste 20 årene.

- Og nei, Pep Guardiola ikke tatt kontakt ennå!

Etter tapet mot Wigan tror Sam allardyce at Liverpool må slite hardt for å klare en topp fire-plassering.

- Sist gang en av de fire store ikke klarte topp fire var det Liverpool. Everton fikk den plassen. Denne gang tror jeg det ser ganske vanskelig ut etter tapet mot Wigan.

- De må stole på at andre lag feiler.

- De har et vell av erfaring, og det kan være en tellende faktor når nervene begynner å hangle.

- Vi så hva som skjedde med Tottenham for noen år siden med den berømte forgiftede lasagne-historien, noe som aldri var tilfelle, og de feilet.

- Men jeg tror det kan bli vanskeligere for Liverpool denne gang fordi det er flere lag involvert. Det er Manchester City, Aston Villa og Tottenham. Hvis Everton ruller på videre, kan man blir overrasket å se dem  komme med en sen spurt.

Benitez satte pekefingeren på Blackburns kompromissløse stil og sa:
- Jeg tror de er et forbilde for alle managere rundt om i verden, deres spillestil og hans (Allardyce') atferd. Spillestillen tror jeg er noe Barcelona tenker å kopiere.

Allardyce mener at disse kommentarene viser at han har vunnet den psykologiske kampen med Benítez.
- Du gjør det for å prøve å få laget ditt i en posisjon til å få et resultat. Personlig kritikk er ikke veien jeg benytter ,og jeg har ikke personlig kritisert Rafa Benitez, men klart jeg har ergret ham, noe som kan være en fordel for lag mitt når vi møter dem.