- Benayoun desperat etter å få gå

I følge Tony Barrett er Benayoun desperat etter å få forlate LFC. Økning i billettpriser neste sesong? VIP-boksprisene har allerede blitt satt opp med £11,000.

Den siste spalten til Tony Barrett i The Times er lite lystig lesning for røde supportere. Han skriver at Yossi Benayoun nå er desperat etter å få forlate klubben. Tidligere i uken kom spilleren med noen oppsiktsvekkende uttalelser, og den velinformerte journalisten skriver i sin sak at interessen fra Chelsea er reell, mens også russiske klubber skal være interessert i israelerens tjenester. Også West Ham med landsmann Avram Grant i managerstolen har blitt linket til spilleren.

Også Javier Mascherano skal nå ønske seg en overgang til en klubb på kontinentet.

Billettprisene stiger?
Samme journalist skriver også at skjemaene for fornyelse av sesongkortene enda ikke er sendt ut, fordi det ligger i kortene at billettprisen vil bli skrudd opp. Det har den allerede blitt for VIP-boksene, som har steget i pris fra £44,000 til £55,000 for den neste sesongen. Det etter en sesong hvor det sportslige produktet har tapt seg - men med så mye lån og rentebetalinger man nå har i Liverpool FC er det en løsning banken vil være fornøyd med.