- Benayoun kan bli

En kilde nær til Yossi Benayoun sier at selv om israeleren helst vil til Chelsea, kan Rafa Benitez sin avgang påvirke spillerens fremtid.

Yossi Benayoun er en spiller som i lang tid har blitt linket bort fra Liverpool. Spilleren selv skal ønske seg en overgang, etter at han aldri han ble et soleklart førstevalg i Rafa Benitez sitt Liverpool.

Nå skal israeleren være mer åpen for å bli hos de røde, selv om han helst ønsker seg en overgang til de regjerende mesterne.

- Samtaler pågår, og Yossi har gjort det klart at han gjerne vil signere for Chelsea. Uansett, så vet han at Benítez sin avgang vil påvirke en eventuell overgang. Problemet er at Yossi ikke spilte alle kamper for Liverpool, og kommer ikke til å spille alle for Chelsea, sier en kilde nær Yossi Benayoun til ESPN.

- Det er ingen hemmelighet at Yossi ikke kom overens med manageren, og det er sant at han synes han spilte bra nok til å spille fra start oftere enn han gjorde. Derfor ønsket han å forlate Liverpool til fordel for Chelsea, men nå som Benitez har gått, hvem vet?

Chelsea virker klar for å hente spilleren, nå som Joe Cole ser ut til å forlate klubben. Benayoun har 3 år igjen av sin avtale på £75.000 i uken hos Liverpoool, og vil være en billigere løsning enn Joe Cole som krevde £120.000 i uken før han nå ser ut til å forlate klubben til fordel for Arsenal.