- Benitez er ikke interessert i Nistelrooy

Guillem Balague hevder at Rafael Benitez ikke er interessert i Ruud van Nistelrooy. Italiensk avis påstår at AC Milan vurderer å legge inn et bud på Fernando Torres.

- Rafa Benitez er ikke interessert i å hente Ruud van Nistelrooy fra Real Madrid, fordi han ikke er overbevist om at nederlenderen klarer å bli skadefri og i god nok form.

Dette skriver den spanske journalisten Guillem Balague på sin offisielle nettside i dag.

Balague slår fast at Liverpool har lite penger å rutte med under transfervinduet i januar, og at Benitez derfor ønsker å fokusere på en annen type spiller. Journalisten hevder at Benitez frykter at en anskaffelse av van Nistelrooy vil bremse utviklingen til David N'Gog, noe manageren ikke ønsker nå som den unge franskmannen har begynt å vise glimt av hva som bor i ham.

Balague skriver også at Benitez ikke vil klare å finne plass til både Torres og van Nistelrooy i samme startoppstilling, og at Rafa derfor prioriterer å få mest mulig ut av Torres ved å bruke ham som sin faste spiss.

- Benitez er ganske lei av avisartikler som linker Liverpool til Ruud van Nistelrooy. Selv om det har vært skrevet mye om dette i avisene, og selv om det er et faktum at Ruud van Nistelrooy kan forlate Madrid på free transfer, så kan jeg si at Benitez har andre transfermål i sikte i januar. Får Liverpool solgt Dossena, Voronin eller Degen, vil Benitez ha mer å rutte med i jakten på disse transfermålene, skriver Balague.

Den spanske journalisten bekrefter at Atletico Madrid og klubber i Italia og Tyskland ønsker seg Dossena.

AC Milan vurderer bud på Torres?
Den italienske avisen Corriere dello Sport melder at AC Milan vurderer å legge inn et bud på Fernando Torres. Den italienske klubben hadde opprinnelig Wolfsburg-spiss Edin Dzeko i kikkerten, men skal ikke være villige til å betale de 40 millioner euro som den tyske klubben forlanger. Derfor har Milan skiftet fokus til Torres, som de er mer villige til å bruke store penger på.