- Bør være frisk til åpningskampen

Fernando Torres er i rute, og tror han skal bli klar til Spanias åpningskamp mot Sveits 16. juni. Skuffet over vanskelig sesong med klubblaget, men konsentrerer seg om VM nå.

Fernando Torres måtte opereres for en kneskade i april, og Liverpools leger antydet at det kunne bli tøft for stjernespissen å rekke åpningskampen i VM-sluttspillet i Sør-Afrika neste måned. Spilleren selv kan fortelle at utviklingen har vært fin, og at han er på bedringens vei - i rute til kampen mot Sveits 16. juni.

- Jeg har det veldig bra, og er glad for hvordan det har gått etter skaden. Siden januar har jeg hatt to operasjoner, og det er ikke lett. Alt gikk veldig bra med den første, og med den andre var målet å bli klar i løpet av seks eller syv uker. Nå er jeg i starten på den sjette uken, sier Torres til Marca.

- Jeg vil jobbe med spesialtrening i et par dager til, og jeg bør 100% sikkert være klar for den første kampen i VM.

Fernando Torres er sammen med David Villa en av favorittene til å vinne gullstøvelen i dette mesterskapet. Selv tar han slikt med ro.

- Jeg vet ikke helt med det. Sammen med Villa, så er jeg heldig nok til å være en av to spisser i et av lagene som er favoritter, og det gir deg noen fordeler.

- Det har vært en veldig vanskelig sesong. Når du starter sesongen å håper du at får innfridd målene og drømmene dine om titler, slippe å gå skadet, og bare kose deg. I år har det bare vært motsatt. Men det kommer alltid en morgendag i fotball, og denne sommeren er det VM. Jeg tenker ikke på klubben og den dårlige sesongen nå, alt jeg ønsker å gjøre er å avslutte sesongen på best mulig måte og skape historie med landet mitt, avslutter Torres.