- Broughton har kontaktet PL

I følge Telegraph har Liverpool kontaktet Premier League med tanke på at det kan bli forandring i eierskapet på Anfield, noe de nye reglene for eierskap krever med 10 dagers varsel.

I følge Paul Kelso i Telegraph har Martin Broughton og en potensiell budgiver for klubben kontaktet Premier League om at det kan bli forandring i eierskapet på Anfield. De nye reglene for eierskap i Premier League krever at man varsler Premier League ti dager i forveien før en eventuell forandring i eierskapet.

Den nye eieren må også møte styret i Premier League personlig, og bevise at de har midlene til å kjøpe klubben og holde driften gående en hel sesong. Martin Broughton skal være lysten på å få i orden en avtale før overgangsvinduet stenger, og troen på at det kommer fersk kapital inn i klubben skal være en av grunnene til at Torres nå har gått ut og sagt at han forblir i klubben.

Huang skal i følge Telegraph satse på å sikre seg klubben for £300 millioner - noe som vil dekke klubbens gjeld, men ikke gi amerikanerne det overskuddet de forventet. Kineserens avgjørelse om å gjøre budet offentlig, var for å legge press på Martin Broughton og Royal Bank of Scotland. Selv om Tom Hicks og George Gillett skulle stemme i mot å selge til Huang, kan Ian Ayre, Christian Purslow og Martin Broughton komme til å stemme for.