- Champions League er fortsatt mulig

Roy Hodgson mener det er feil tidspunkt å snakke om en plass i Champions League neste sesong, men avviser at muligheten er kjørt. Første delmål er å komme opp på øvre tabellhalvdel

Liverpool ligger på en 12.plass med over halvparten av kampene igjen å spille og færre kamper spilt enn konkurrentene. 12 poeng er det opp til 4.plassen som gir kvalifisering til Champions League. Roy Hodgson mener at Liverpool fortsatt kan ta seg inn blant de fire beste i Premier League denne sesongen.
- Ingenting er kjørt, men jeg synes ikke det er rett øyeblikk for oss å snakke om Champions League-kvalifisering, sa Hodgson på dagens pressekonferanse ifølge skysports.com

- Det er alltid ambisjonen til de beste lagene som ikke kjemper mot nedrykk. Det er deres hovedmålsetting, og det er ingen grunn til at en stor klubb som Liverpool ikke bør ha det som målsetting heller.

- Men det blir selvsagt veldig vanskelig. Vår umiddelbare oppgave må være å ta oss inn på øvre tabellhalvdel og innen armlengdes avstand.

- Dersom vi lykkes med det, så kan kanskje spørsmålet bli relevant. Men det er ikke relevant for tiden med de neste syv kampene på programmet.