- Comebacket er nok midlertidig

Jamie Carragher tror Englands skadeproblemer vil være over når neste sesong starter. Han har sin testimonial dagen etter at England åpner EM-kvalifiseringen.

Skader på Joleon Lescott og Wes Brown førte til at Fabio Capello tok kontakt med Jamie Carragher. Liverpools visekaptein antyder at landslagscomebacket kun blir midlertidig. Når EM-kvalifiseringen begynner til høsten tror han at skadeproblemene er ute av verden. Scouseren hadde litt blandede følelser da han takket ja. Han ville selv vært betenkt om noen som ikke hadde vært med i VM-kvalifiseringen skulle tatt hans plass i VM-troppen.
- Jeg ble spurt for et par uker siden om jeg ville revurdere det fordi det var noen skadeproblemer, men jeg ønsket ikke å ta andres plass, uttaler jamie Carragher til engelsk presse.

- Men de problemene hadde ikke blitt færre et par uker senere. Så (Englands generalmanager) Franco Baldini ringte min agent, Struan Marshall, og han ringte meg og sa: "Gjett hvem som har ringt?" Jeg nevnte 10 navn, avsluttet med min far, før han fortalte meg det.

- Det var et sjokk. Noen synes at du fortsatt er god nok til å spille på dette nivået, noe som er et løft. Men jeg gikk til sengs den kvelden og tenkte på hvordan de andre spillerne ville reagere om jeg kom tilbake. Guttene som har vært i Kasakhstan og Ukraina, på alle slags turer, og jeg ønsket ikke bare å komme rett inn. Men jeg ble bare spurt på grunn av skadene. Hvis manageren ikke hadde hatt dem, ville han ikke ha vurdert meg,

- Jeg fortalte det bare til Steven (Gerrard) og min kone, fordi vi skulle reist til Disneyland på mandag. Det er nå avlyst. Et par dager senere nevnte jeg det til min far og min sønn. Alle var veldig fornøyde og ivrige etter at jeg skulle dra.

- Min avgjørelse (om å trekke seg fra landslaget) var mindre rettet mot England og mer som en indikasjon på hvor mye Liverpool betyr for meg. To eller tre ting bygget seg opp (i 2007). Hvis jeg hadde vært Englands manager, ville jeg trolig ha valgt John Terry og Rio Ferdinand fremfor meg. Men jeg trodde at jeg kanskje ville være med om de var ute. Ikke glem at Liverpool nylig hadde vært i to Champions League-finaler. Jeg er ikke i den situajsonen nå. Jeg forstår det, og det er hva som har forandret seg.

Jamie Carragher har sin testimonialkamp 4. september, dagen etter at England åpner EM-kvalifiseringen mot Bulgaria.
- Jeg tror det å reise til Sør-Afrika er et engangstilfelle. Det var en liten skadesituasjon. Jeg er sikker på at den er over når neste sesong starter, og jeg har min testimonial for Liverpool 4.september.

Jamie Carragher er ikke sikker på om han kommer med i den endelige 23-mannstroppen, men den anvendelige forsvarsspilleren bør ha gode muligheter til å bli et cover på høyrebacken fordi klubbkollega Glen Johnson er eneste høyreback blant Fabio Capellos utvalgte.