- De to sterkeste møtes allerede nå

Benfica-trener Jorge Jesus mener det er de to sterkeste av de gjenværende lagene i Europa League som møtes i Lisboa i morgen kveld. Benfica-treneren kan velge fra en fulltallig tropp.

Benfica har tidligere i turneringen slått Liverpools naborival Everton to ganger, 5-0 i Lisboa og 2-0 på Goodison Park. Men Jorge Jesus mener at det røde laget på Merseyside er av en helt annen kaliber.

- Liverpool er en helt annen sak. De er et mye bedre lag enn Everton. I starten av sesongen var Liverpool blant de heteste kandidatene til å vinne Champions League, og nå spiller de i Europaligaen. Sammen med Benfica er de det sterkeste laget i turneringen. Så i morgen er det de to sterkeste av de gjenværende lagene som møter hverandre. Vi er klare for kampen. Liverpool er et meget godt lag både taktisk og teknisk, men vi er klare for oppgaven, uttalte Benfica-treneren på kveldens pressekonferanse.

- Liverpool er det sterkeste laget vi har møtt i denne turneringen så langt, og alt vil avhenge av oss selv - hvor godt vi spiller og hvor godt konsentrerte vi er. Det er opp til oss å gjøre dette til en god kamp, legger han til.

- Vi vet vi møter en fantastisk lag. Vi vil gjøre vårt ytterste for å holde angriperne deres i sjakk. Klarer vi det, vil seieren være nær.

- Torres er spilleren vi må se opp for. Vi vil holde øye med ham. Han vil ikke tenke på returkampen, men vil spille opp mot sitt beste og vi må være forsiktige. Han er veldig god til å skape rom i angrep, og han er en veldig god avslutter. Så vi må utvilsomt holde øye med ham.

- Det blir en spennende kamp, og jeg tror det blir scoret mål i begge kampene, fordi begge lag er sterke offensivt. Vi må spille perfekt både taktisk og teknisk for å slå Liverpool, avsluttet Benfica-treneren, som for øvrig har en fulltallig tropp å velge fra i morgen.