- Det er bare rykter

Rafael Benítez sin agent går ut og sier at det ikke er noe i alle spekulasjonene som linker manageren til trenerjobben i Inter. Save Liverpool FC - Getting Angry At The Right People. Frankrike fikk EM 2016.

Rafael Benítez er en av flere profilerte managere som har blitt linket til den snart ledige managerstillingen hos de regjerende Champions League-vinnerne Inter. José Mourinho er så godt som klar for jobben i Real Madrid, og sammen med Fabio Capello og Guus Hiddink, er Benítez det navnet som oftest har blitt nevnt i forbindelse med jobben. Dette er bare spekulasjoner, sier Rafa sin agent til italiensk media i dag.

- Jeg vet ikke noe om Inter, ingen har kontaktet meg. Det er bare overgangsspekulasjoner, sier agent Manuel García Quillon til Calciomercato.it.

Angående Rafa Benítez, så dukket han opp på showet One Night in Istanbul på tirsdag. Der viste han fram en litt annen side av seg selv.

LINK: Rafa danser

Save Liverpool FC - Getting Angry At The Right People
Save Liverpool FC - Getting Angry At The Right People er en nyoppstartet gruppe og kampanje som sammarbeider med Spirit of Shankly. Målene de deler er å lære supporterne sannheten om hva som skjer med klubben, og å hjelpe supporterne å stå sammen og kjempe for samme sak.

Grunnen til at gruppen ble opprettet var for å få flest medsupportere som mulig til å forstå hva som virkelig skjer i klubben, og jo flere som forstår hva som skjer, jo flere og sterkere vil man være i sin sak.

Mer informasjon vil du finne på disse to linkene

LINK: Save Liverpool FC - Getting Angry At The Right People på Facebook

LINK: Save Liverpool FC - Getting Angry At The Right People på Twitter


Roy Henderson har sendt oss en epost, hvor han oppfordrer norske og skandinaviske supportere til å melde seg inn i gruppen på Facebook.

Frankrike fikk EM2016
I ettermiddag ble det altså klart at Frankrike får arrangere fotball-EM i 2016. Av søkerlandene fikk Frankrike 43 poeng, Tyrkia 38 poeng, og Italia 23. Dermed endte det opp med en finale, hvor Frankrike slo Tyrkia med 7 mot 6 stemmer, og fikk mesterskapet.

Mesterskapet skal avvikles i byene Bordeaux, Lens, Lille, Lyon, Nancy, Nice, Marseille, Paris, Saint-Etienne, Strasbourg og Toulouse.

Dette blir tredje gang Frankrike får arrangere fotball-EM. Tidligere har de gjort det i 1960 og 1984.