- Det er bare tull

SkySports-reporteren som skal ha overhørt Martin Broughton prate om at Torres burde forlate klubben hevder alt kun er oppspinn. Demonstrasjonsmarsj 4. juli under planlegging.

På lørdag dukket det opp en sak der SkySports-reporter Charlotte Jackson skal ha fortalt at hun overhørte Martin Broughton prate om at Liverpools små sjanser til å beholde Fernando Torres. Han skal ha sagt ”I øyeblikket er han fortsatt hos oss, men det kommer til å ta tre år å få orden i klubben, og i hans alder … ”, noe som også ble gjenfortalt i The Times og Daily Mail i dag. Dette viser seg nå å bare være oppspinn.

På sin offisielle Facebook-side skriver Jackson i kveld følgende:

- Og forresten, dersom du har lest artikkelen i the Mail eller Times om Torres, så er det fullstendig oppspinn. Det ble aldri sagt noe om han eller Tottenham!

Demonstrasjonsmarsj under planlegging
Det blir i disse dager planlagt en protestmarsj mot våre amerikanske eiere. Marsjen skal etter planen gå 4. juli, og har fått tittelen Our Independence Day. Etter planen skal det marsjeres fra sentrum og opp til Stanley Park. Folk oppfordres til å ta med sine bannere, og om å være høylytte når man skal synge protestsanger.

På denne datoen er det spillefri i fotball-VM, slik at så mange som mulig skal kunne ta seg tid til å delta.