- Det er tungt

Ryan Babel synes det er tungt å ryke ut når en er så nær et trofé. Nå må det tenkes positivt. Skal ikke være vanskelig å motivere seg for Chelsea-kampen. Fortsatt fokus på topp fire.

Ryan Babel synes det er forferdelig å ryke ut i semifinalen.
- Det gjør veldig vondt fordi vi kontrollerte kampen mer eller mindre. Vi gjorde én feil og de scoret, uttaler Babel til Liverpoolfc.tv.

- Det er frustrerende når du er så nær et trofé og du går glipp av det til slutt. Det er veldig skuffende.

- Selvsagt var alle veldig rolige og skuffet i garderoben. Ingen sa et ord. Vi har alle behov for å dra hjem. Så får vi diskutere på fredag.

Også Babel innrømmer at han og lagkameratene ikke hadde mer å gi mot slutten av ekstraomgangene, men han tror at de vil klare å hente seg inn til møtet med Chelsea.
- Det var vanskelig mentalt å få det tredje målet. Når man er på slutten av sesongen, er det vanskelig å spille 30 minutter ekstra mot et godt lag.

- Men jeg tror ikke det blir vanskelig å hente oss inn nå fordi det er Chelsea. Du ønsker alltid å gjøre det bra mot topp fire. Hele laget vil være klare.

- Det er vanskelig å si hva dette får å si for sesongen vår, men fokus bør være på å vinne våre to kamper og håpe at rivalene i kampen om 4.plassen avgir noen poeng.

- Du bør alltid forsøke å tro og tenke positivt. Hvis du er negativ, får du ingenting.