- Det finnes ingen tryllestav

Roy Hodgson sier han ikke kan trylle, og at klubbens problemer ikke bare kan løses uten videre. Manageren tror supporterne hadde for store forhåpninger til laget foran denne sesongen.

Liverpool ligger midt på tabellen, og har kun vunnet seks av 17 ligakamper så langt denne sesongen. Roy Hodgson tror lagets supportere hadde for store forhåpninger til hvordan laget skulle prestere før sesongen.

- Supporterne venter på en mann med en tryllestav, som kan snu alt det negative til noe annerledes. De som jobber i spillet og har gjort det lenge, vet at en slik tryllestav ikke eksisterer, sier Hodgson i et intervju med Sunday Mirror.

- For to år siden sa folk at Arsene Wenger hadde gjort sitt med Arsenal, og at det var på tide å sette inn mannen med tryllestaven. Det er det vi må leve med.

- Jeg vet at jeg er kapabel til å gjøre denne jobben, men kanskje var forventningene og ambisjonene til klubben for høye, og de ble heller ikke dempet av at jeg kom etter en så god sesong (i Fulham). Folk kan ha trodd at jeg kunne snu det rundt, og dessverre har ikke det skjedd, og vi må kjempe på samme måte som Rafael Benítez gjorde på slutten av sin tid i klubben.

- Kanskje det vi har sett, er at det er mye jobb igjen - men jeg er utvilsomt veldig fornøyd med jobben jeg har gjort her. Det at det ikke har gått så bra som jeg hadde håpet resultatmessig er bare slik fotballen er. Jeg har ikke jobbet annerledes her enn jeg gjorde de siste seks månedene i Fulham.

- Vi har ikke gitt opp håpet om å komme blant de fire beste og komme oss til Champions League, og vil ikke gi opp før det er matematisk umulig. Jeg arvet ikke et topp 4-lag, men jeg arvet noen gode spillere, og tror på dem og på klubben. En vanskelig start er alltid vrien å komme over, avsluttet Hodgson.