- Det kan snu fort for Fernando

Dirk Kuyt tror at alt kan forandre seg for Fernando Torres dersom spissen får en kamp hvor han finner nettmaskene igjen, men det er viktig å være tålmodig.

Det har vært en vanskelig sesonginnledning for Fernando Torres. På vei tilbake fra skade har han slitt med form og å få ballen i mål, og har til tider utvist et kroppsspråk som vitner om en spiller som ikke trives med seg selv.

Mot Sunderland var han uselvisk da han la ballen på et fat for Dirk Kuyt på det bisarre åpningsmålet, og lagkameraten tror at det fort kan forandre seg for superspissen.

- Alle forventer mål fra Fernando, men han gjør mer enn det, understreker Kuyt. – Mot Sunderland var han ansvarlig for å sette opp to scoringer.

- Han er veldig viktig for laget selv når han ikke scorer mål. Jeg er sikker på at målene også vil komme etter hvert.

- Hans sinnsstemning har aldri forandret seg. Hvis du er en angriper, og den type angriper som Fernando er, da ønsker du å være involvert i scoringer. Alle kunne imidlertid se hvor glad han var for å ha lagt opp til to mål.

- Når du er en av de beste spissene i verden vil alle studere deg og vente på et øyeblikk hvor de kan kritisere. Hvis du ikke vinner kamper er du ikke fornøyd, det er heller ikke jeg eller resten av laget.

- Vi vet imidlertid at han neste uke kan score et hattrick og da vil alt forandre seg.

- Vi er nå ikke på det nivået vi ønsker, ellers ville vi ha vunnet en kamp som mot Sunderland. Hver da arbeider vi hardt for å komme dit, men uheldigvis skjedde det ikke mot Sunderland og vi lengter etter neste mulighet til å rette det opp.

- Vi som spillere ønsker å vinne hver eneste kamp og kjempe om trofeer, men slik situasjonen er med klubben må du være tålmodig.

- Hvis du er i en klubb som Liverpool vil forventningene alltid være høye og du er forventet å vinne hver kamp. Nå må vi sørge for å få noen flere poeng (mot Blackpool) før det er landslagsopphold.