- Det viktigste er tre poeng

Rafael Benítez sier det viktigste for laget hans nå er tre poeng. - Det er ikke lett å holde følge i alle turneringene uten penger, slik konkurrentene våre har.

Tre poeng mot Portsmouth i morgen vil være helt avgjørende dersom man skal ha noe som helst håp om å redde denne ligasesongen med en fjerdeplass. I tillegg vil en seier kunne være avgjørende for selvtilliten til spillerne, foran viktige kamper mot Lille og Manchester United borte.

- Jeg tror jeg må garantere for at vi skal jobbe like hardt som mot Lille. Hjemme mot et bunnlag som Portsmouth forventer ikke folk bare seier, men også mange mål. Dersom vi spiller bra, ville en 1-0 seier nå vært fantastisk. Det viktigste er å vinne. Det er en viktig uke, og Portsmouth har ingenting å tape, så de er farlige, sier Rafa til Liverpoolfc.tv.

- Vi har gjort det veldig bra tidligere sesonger, men noen ganger er det vanskelig å holde det nivået. Vi har forsøkt å forbedre forskjellige posisjoner hvert år. Champions League, FA cupen, ligaen - det er ikke lett å henge med dersom du ikke har pengene som andre lag har. Vi kan ikke vinne tittelen, så vi må være klare for en kamp om gangen, og se om vi kan komme blant de fire beste. Det har vært en skuffende sesong, men vi kan fortsatt kjempe og forbedre oss.Avisene er i dag fulle av skriverier om Rafa og klubbens største stjerner sin fremtid. Manageren bryr seg ikke om hva tabloidene mener.

- Det betyr ikke noe hva de skriver. Det viktige for meg er at vi må prestere, vi må vinne kamper, og vi må forsøke å komme blant de fire beste.