- Dette er ikke over

Unirea-manager Roni Levy lover at rumenerne ikke skal gi seg uten sverdslag i Bucharest. Patrick Vieira og Carlos Tevez spiller definitivt ikke mot Liverpool på søndag.

Unirea Urzicenis israelske manager, Roni Levy, insisterer på at hans lag fortsatt kan avansere til 1/8-finalen i Europaligaen, trass i 1-0 tapet på Anfield i går kveld.

- Jeg er skuffet over resultatet. Liverpool hadde selvsagt ballen i mesteparten av kampen, men det var ett øyeblikk hvor vi ikke beholdt konsentrasjonen og da slapp vi inn mål, uttalte Levy på pressekonferansen etter gårsdagens kamp.

- Mine spillere kom hit og gjorde sitt beste. Dette var den første av to kamper, og nå ser jeg frem til neste ukes kamp. Dette er et bra resultat å ta med seg til Bucharest. Dette er på ingen måte avgjort, og vi har fortsatt en sjanse, konkluderte israeleren.

Vieira og Tevez definitivt ute mot Liverpool
Manchester City melder på sine offisielle nettsider at Patrick Vieira noe motvillig har bestemt seg for ikke å anke voldstiltalen mot ham fra det engelske fotballforbundet etter tirsdagens bortekamp mot Stoke.

Vieira hadde til klokken 18.00 (lokal tid) i går kveld til å bestride tiltalen. Midtbanespilleren insisterer på at han ikke sparket Glenn Whelan i skrittet for å skade ham, men aksepterer at det var kontakt, og derfor bestemte han seg for ikke å anke saken.

- Jeg mente ikke å skade Glenn Whelan, og jeg ba ham om unnskyldning umiddelbart. Foten min var borti ham, men det var aldri ondt ment, siteres Vieira.

FA vil i dag offentliggjøre straffen som Vieira får, men City forventer at han blir suspendert i tre kamper. Det medfører at han må stå over Premier League-oppgjørene mot Liverpool og Chelsea, samt FA-cupomkampen mot Stoke.

Daily Mail melder at City også definitivt må klare seg uten Carlos Tevez i søndagens kamp mot Liverpool. Tevez har blitt rådet til å holde seg hjemme i Argentina med sin for tidlig fødte datter og sin kone, etter en fødsel som var flere uker for tidlig. Tevez sin nyfødte datter ligger i respirator på intensivavdelingen ved sykehuset i Buenos Aires, og legene har anbefalt Tevez å holde seg der til hennes tilstand er stabil.

Craig Bellamy og Vincent Kompany vil ha sene tester for å finne ut om de er i stand til å spille mot Liverpool.