- Dette er ikke over

Liverpool-spillerne var tydelig oppgitt over den håpløse svenske dommeren etter å ha tapt 2-1 for Benfica. Men Lucas håper og tror at bortemålet skal bidra til at de røde klarer å snu dette.

- Vi er veldig skuffet. Vi startet kampen veldig bra, og fikk et tidlig mål. Vi skapte noen sjanser, selv etter at vi ble redusert til ti mann, uttalte Lucas Leiva til pressen etter kampen.

- Nå må vi stå på og forsøke å gjøre et mål på Anfield, som forhåpentligvis vil være nok til avansement i turneringen. Vi visste det var viktig å score et bortemål, så vi har fortsatt håp om å nå semifinalen, la han til.

Lucas var ellers imponert over scoringen til Daniel Agger, som kom på et elegant hælspark etter et lurt frispark mot fremste stolpe av Steven Gerrard.

- Det var et flott mål. Jeg sa til ham at han feiret på samme måte som da han scoret mot Chelsea i semifinalen i 2007. Vi jobbet veldig hardt, men det ble vanskelig med en spiller mindre på banen. Jeg synes vi viste karakterstyrke og kvalitet. Vi ønsker også å takke våre fans, som kom hit og støttet oss på sedvanlig vis.

- Begge straffesparkene ble gitt av ekstradommerne i feltet. Denne kampen er over nå. Vi får satse på å spille bra på Anfield, og vise samme karakterstyrke.

Lucas ble også spurt om sitt syn på Jonas Eriksons svært tvilsomme utvisning av Ryan Babel etter en drøy halvtimes spill.

- Dommeren sa det var fordi Babel la hånden på fjeset til Luisao. Jeg har ikke særlig lyst til å prate om denne dommeren, for å være ærlig. Alle så kampen, og kan analysere dette bedre enn oss. Vi ser fremover nå. Vi har en viktig kamp i Premier League før vi skal spille returkampen. Når returkampen kommer, vil vi gjøre vårt ytterste for å nå semifinalen, avsluttet Lucas.