- Diouf følte seg sviktet av Liverpool

Sam Allardyce mener Liverpool ikke tok godt nok vare på Diouf, og spilleren har fått et urettferdig stempel som bad boy. Han håper Diouf kan vise hvilken spiller de røde nå har gått glipp av.

Sam Allardyce beskylder Liverpool for å svikte Diouf og kaste bort muligheten til å utvikle en stjernespiller. Blackburn-manageren mener han ga den kontroversielle senegaleseren den forståelsen og behandlingen han ikke fikk på Anfield.

- Dioufy vil forhåpentligvis vise dem hva de har gått glipp av, uttaler Alardyce til Sunday Mirror.

Allardyce lot seg ikke skremme av Dioufs dårlige rykte og hentet ham til Bolton. Senere ble partene gjenforent i Blackburn.

- Dioufy hadde anledning til å bli en stor stjerne i Liverpool da de brukte £11M-12M på ham etter VM 2002, men han ble vraket veldig raskt og fikk ikke støtten han ville ha forventet i en klubb som det. Han følte seg sviktet av dem.

- Han ble overlatt til seg selv i et fremmed land hvor han ikke kunne snakke språket. Han visste ikke hvor han skulle bo eller noe om finans- og banktjenestene.

- Han var en ung mann med masse penger, likte å gå ut, og det var det han gjorde. Han er motivert nok nå til å vite at det ikke er veien å gå.

- Jeg tror Liverpool feilet på det området. De burde ha holdt ut med ham, men han så ut som et komplett vrakgods og bortkastede penger på Anfield.

- Vi tok vare på ham i Bolton. Vi passet på de utenomsportslige sidene, så han kunne konsentrere seg bare om fotball. Han følte seg mye lykkeligere.

- Å forstå spillerne dine er en svært viktig del av å lede et lag. Å få det beste ut av spillerne er det jeg har drevet med, og Dioufy fikk fart på karrieren sin hos meg.

- Han spiller fortsatt på øverste nivå, og forhåpentligvis kan han dra og spille bra på den store scenen på Anfield og vise dem hva de har gått glipp av.

Allardyce mener 29-åringen har fått et urettferdig dårlig rykte.

- Han er en karakter, og han går deg på nervene, men det er ikke noe vondt i ham. Dere bør se hva han gjør for veldedighet og barn.