- Døm oss i mai

Maxi Rodriguez mener det er for tidlig å dra noen konklusjoner i en sesong med en ny manager. Chamberlain på utlån. Liverpool FC var tilstede på Lerkendal.

- Hodgson kan snu dette
- Det er mye som er blitt forandret på Melwood i sommer, men et bytte av manager var ikke noe problem for meg, sier Maxi Rodriguez til LFC Weekly. – Jeg spilte under fem forskjellige manager i løpet av fem sesonger med Atletico, slik at dette er ikke noe nytt for meg.

- Jeg trivdes å spille for Rafa, men jeg liker også å spille for Roy, forklarer 29-åringen. – Det er klart at resultatene har ikke vært slik vi ønsket så langt, men jeg tror han kan snu dette. Folk bør bedømme oss ved slutten av sesongen og ikke nå.

- Da jeg kom hit i vinter følte jeg at det var rett tid for en ny utfordring, og Liverpool var en klubb jeg ikke kunne si nei til. Jeg spilte ikke fast på laget i Atletico og hvis jeg kunne gjøre det bra her, ville det også styrke mine sjanser til å spille for Argentina. Det er en situasjon som var til det beste for alle.


Ung keeper på utlån
Keeperen Deale Chamberlain, som er i reservelagstroppen, har gått til Leeds på en måneds utlån fram til 31.oktober.


Liverpool sjekket spillere
Ifølge adressa.no var Liverpool en av klubbene som via sin speider overvar Rosenborg mot greske Aris i Europa League i går. Avisen tror at Markus Henriksen var den de røde hadde mest i kikkerten, men liverpool.no vet at Per Ciljan Skjelbred også er en spiller som blir fulgt med interesse.