- Eierskapet ingen unnskyldning

Daniel Agger mener problemene på styrerommet og på eiersiden ikke er en unnskyldning for at Liverpool ikke har prestert godt nok denne sesongen. Klubblege Mark Waller på vei ut.

Daniel Agger mener at eiersituasjonen ikke har hatt innvirkning på spillerne. Midtstopperen påpeker imidlertid at det trengs forandringer om Liverpool skal være med å kjempe om trofeer fremover.
- Eierskapet har ingenting med oss å gjøre. Man kan ikke bruke det som en unnskyldning. Problemet er på banen, uttaler Daniel Agger.

- Mye må forandres. Det er ikke opp til meg å gjøre det, så jeg vil ikke kjede dere med hva jeg tenker de forandringene bør være, men vi må bare innse at det ikke har vært godt nok. Vi må prestere langt bedre dersom vi skal vinne trofeer.

- Vi har forsøkt å gjøre alt riktig på trening hver dag. Dette er en del av fotballen. Noen ganger går det oppover andre ganger går det nedover. Fansen fortjener selvsagt en bedre sesong neste gang.

Mark Waller på vei ut
Engelsk tabloidavis skriver at klubblege Mark Waller kommer til å forlate Liverpool etter sesongen. De røde ansatte nylig australieren Peter Brukner som Head of Sports Science & Medicine etter at Rafael Benítez ikke var fornøyd med den medisinske behandlingen av spillere som Fernando Torres. Waller har vært på Anfield siden 1993.