- En ære å spille for Liverpool

Jonjo Shelvey føler at han begynner å bli varm i trøya i Liverpool, etter å ha spilt hele bortekampen mot Napoli i Europa League, samt fått innhopp fra benken for førstelaget både i Carling Cup og Premier League.

Shelvey uttaler til LFC Weekly at han føler at han har blitt mer moden som en følge av at han flyttet fra London til Liverpool.

- Jeg hadde ikke tilbud fra andre klubber, men selv om jeg hadde hatt det, til og med fra de store London-klubbene, ville jeg ha valgt å flytte til Liverpool, sier 18-åringen.

- Jeg skjønte at jeg trengte et miljøskifte. Jeg måtte bort fra et komfortabelt miljø for å få nye utfordringer. Det handler om å modnes, og jeg er ganske sikker på at jeg har blitt mer moden utenfor banen etter at jeg flyttet for meg selv. Jeg tror det kan hjelpe meg til å modnes som spiller også, legger han til.

- Selvsagt var det meget fristende å få tilbud om å spille for Liverpool. Bare det å få bære treningstøyet til klubben hver eneste dag, er en stor ære.

Shelvey innser at han som tenåring må ofre en god del for å nå målet om å bli Premier League-spiller og spille fast på Liverpool.

- Når alle andre ungdommer går på fest på fredager og lørdager, må jeg holde meg innendørs og se Match of the Day. Det er tider da du har god lyst til å gå ut sammen med vennene dine, men jeg har alltid klart å holde meg hjemme. For meg har fotballkarrieren vært verdt dette. Jeg er priviligert. Og da må jeg gi avkall på slike ting, for å nå så langt som mulig.