- En fantastisk prestasjon

På søndag spiller Jamie Carragher mest sannsynlig sin 450. ligakamp for de røde. Roy Hodgson omtaler det som en utrolig prestasjon. Manager Roy Hodgson er full av lovord om sin visekaptein.

Scouseren Jamie Carragher kommer til å lede de røde ut på White Hart Lane som kaptein på søndag, når han spiller sin 450. ligakamp for de røde. Manager Roy Hodgson har mange godord på lager om 32-åringen.

- Han er en helt enorm figur for klubben, og har vært det hele sin karriere. Det er en utrolig prestasjon, og jeg er veldig glad på hans vegne. Det er veldig mange kamper, og dersom noen fortjener en utmerkelse så er det han, sa Hodgson på dagens pressekonferanse.

- Han er alt jeg forventet at han skulle være. En god forsvarer, en stor klubbspiller, veldig entusiastisk, ivrig på trening, en førsteklasses proff, og en person med sin egen innstilling - som du gjerne skulle ønske alle spillere du jobbet med hadde.

- Jeg kan ikke få sagt nok gode ting om han, men det viktigste blir sagt med hans rekorder. Alle kampene han har spilt, og alt han har ofret for Liverpool Football Club forteller deg alt du behøver å vite om han. Jeg er veldig glad for å ha han her, avsluttet Hodgson.