- En julegave å få Gerrard tilbake

Liverpool-legenden Phil Thompson mener det er en fin julepresang å få Steven Gerrard spilleklar til jule- og nyttårskampene. Perth Glory håper å beholde Robbie Fowler.

Phil Thompson mener jul og nyttår er et perfekt tidspunkt å få Steven Gerrard tilbake.
- Å ha en skadefri Steven Gerrard frisk og klar foran kampene i høytiden er et stort løft for Liverpool, skriver Phil Thompson i Liverpool Echo.

- Kapteinen har selvsagt blitt savnet. Jeg håper Roy Hodgson bruker ham like bak Fernando Torres.

- Forhåpentligvis vil Stevens retur hjelpe Fernando fordi vi har behov for å se ham tilbake på sitt beste.

- Jeg ville ikke bryte opp samarbeidet mellom Lucas og Raul Meireles sentralt på midtbanen. Jeg ser frem til å se hvordan de spiller med Steven på laget.

For Liverpool venter Blackpool på Bloomfield Road, og de røde ønsker revansje etter det flaue 1-2-tapet på hjemmebane tidligere i sesongen.
- Vår bortekamp mot Blackpool 2.juledag er allerede i fare, men vi må forberede oss som om kampen skal spilles. Kampen er en mulighet til å hevne det som opplagt var sesongens bunnpunkt hittil.

- Det vil bli en prøve på viljestyrke på en liten og trang bane. Hvis vi ikke viser den rette innstillingen og oppofrelsen, vil vi ikke få et resultat fordi man kan garantere hvordan Blackpool vil opptre.

- De har bevist hvilket godt lag de er denne sesongen. De har vært briljante.

- De bør ha respekt for hver eneste Liverpool-spiller, men vi må gå utpå der og tenke at dette skal vi klare, det er tid for få slå tilbake.

- På papiret ser julekampene ut til å være mulige å vinne, men det er potensielle bananskall. Vi kan ikke ta noe for gitt i denne ustabile Premier League.

Perth Glory håper å beholde Robbie Fowler
Perth Glorys daglige leder Paul Kelly bekrefter at den australske klubben er i samtaler med Robbie Fowler for neste sesong. 35-åringens kontrakt utløper etter inneværende sesong, men Liverpool-legenden kan gjerne tenke seg å fortsette hos sin nåværende arbeidsgiver.
- Fowler har signalisert at han ønsker å bli værende. Han har noen personlige saker han må igjennom,. Han må snakke med sin kone og barn til å begynne med. Så får vi se hva som skjer. Robbie har vært en fornøyelse i år. Han har vært fantastisk, og som klubb er vi ikke i tvil om at vi ønsker at Robbie blir værende, sier Kelly til fifa.com.