- En sesong hvor alt har vært i mot oss

Rafael Benitez og spillerne må nå prøve å redde smulene av et fotballår som manageren innrømmet ikke har vært godt nok. Rafa berømmet imidlertid spillernes innsats mot Atletico.

- Jeg synes vi lenge hadde taket på dem og det er synd, reflekterte Benitez etter at 2-1 etter ekstraomganger mot Atletico Madrid gjorde at gjestene gikk til finalen i Europa League på bortemål.

- Det var farlige på kontringer og det var en meget god kamp. Atletico var klare til kamp og viste stor lidenskap. De har mye kvalitet, vi visste det, og de arbeidet hardt.

- Vi visste at vi måtte fortsette å arbeide (etter 2-0), da de hadde kapasitet til å score. Måten de scoret på var skuffende. Igjen spilte de god kontringsfotball, men vi burde ikke ha tapt en andreball.

- Dette har vært en sesong hvor alt har vært i mot oss. Du kunne imidlertid se at spillerne arbeidet hardt og du må være stolt av dem.

- Denne sesongen har ikke vært god nok. Vi må nå konsentrere oss om de to neste kampene, prøve å gjøre vårt beste med tanke på neste sesong i et år hvor vi har hatt for mange problemer.

- Jeg synes de var virkelig slitne, kommenterte Rafa om at Liverpool ikke greide å true Atletico etter at de røde slapp inn sitt baklengsmål. – Du kunne se at noen spillere arbeidet så hardt så lenge og det ble vanskelig. Det ble lettere for Atletico, som kunne ligge dypt og satse på kontringer.

- Det er klart av vi hadde problemer. N’Gog var på benken men var ikke hundre prosent. Vi måtte se på ulike muligheter, og vi satte inn Nabil, Degen og Pacecho som er offensive spillere. Vi prøvde å gjøre noe annerledes.