- En vanskelig oppgave

Roy Hodgson forventer en tøff test på flere måter i Trabzon. Martin Kelly igjen uttatt på England U21.

Krevende Europa League
Tidligere Liverpool-spillere har uttalt at deres bortekamp mot Trabzonspor i 1976, i byen Trabzon nordøst i Tyrkia ved Svartehavskysten, var det verste de opplevde i forhold til fasiliteter og også et fanatisk hjemmepublikum. Nå er nok tidene noe forandret 34 år etter, men Roy Hodgson og hans menn forventer en krevende oppgave når de i morgen kveld skal prøve å sikre seg videre avansement i Europa League.

- Vi misbrukte en gylden mulighet til å avgjøre kampen på Anfield, sier Roy Hodgson etter at Joe Cole bl.a. misbrukte et straffespark i 1-0 seieren foran The Kop. – Det vil bli en veldig tøff oppgave for spillerne på et vanskelig sted.

- De er et av de to eller tre beste lagene i Tyrkia for øyeblikket og tyrkisk fotball har en veldig høy standard.

- Alle som har vært i Trabzon forteller meg at det er en bemerkelsesverdig vanskelig bortekamp. De har fanatiske og fiendtlige fans og det er et vanskelig underlag.

- Hvis vi kommer oss igjennom dette vil det imidlertid gjøre oss sterkere.

- Det vil bli vanskelig, uten tvil. Europa League er på noen måter hardere for en tropp enn hva Champions League er da du kan møte flere lag fra ytterste østre del av Europa.

- Du spiller i tillegg søndag-torsdag-søndag, slik at du behøver en veldig stor tropp.

- Den beste måten for oss når det gjelder at det ikke skal innvirke på vår ligaform er å vinne kampen.


Kelly på U21
Etter å ha debutert for England U21 med scoring mot Uzbekistan tidligere i måneden er Martin Kelly også tatt ut i troppen til EM-kamper mot Portugal og Litauen.

20-åringen er med for England U21 som spiller fredag 3.september borte mot Portugal og hjemme (Colchester) mot Litauen den påfølgende tirsdagen.

I The Kopite nr.2 vil det for øvrig være et eksklusivt intervju med Martin Kelly.