- Engelsk fotball passer meg

Milan Jovanovic tror at den intense Premier League vil være som skapt for hans spillestil. Lucas tatt med i den første troppen til Brasils nye trener.

Har gjort det bra mot engelske lag
Milan Jovanovic vil ventelig få sin offisielle debut for Liverpool på torsdag mot Rabotnicki, men serberen ser ikke minst fram til å spille i Premier League. Med fart og kraft som sine fremste våpen gleder 29-åringen seg til utfordringen og en hard sesong i engelsk fotball.

- Jeg scoret mot Arsenal forrige sesong. Vi tapte riktignok 2-3, men den scoringen og målet jeg gjorde mot Everton viser at jeg har gjort det bra mot engelske klubber. Jeg håper det det kan fortsette, sier den tidligere spilleren hos Standard Liege til LFC Weekly.

- Jeg har snakket med noen av mine lagkamerater på landslaget. Jeg vet at dette er en liga som krever mye fysisk, men så tenkte jeg på hva mine styrker er og kom til at ”dette passer meg”.

- Jeg tror at jeg kan gjøre alt som skal til for å spille på høyeste nivå her. Det er en lang sesong og hvis du også teller kampene på landslaget, vil du komme opp i 60 eller 70 kamper. Jeg føler meg imidlertid i bra form og det er klart at jeg ser virkelig fram til dette.


Lucas for Brasil
Den nye treneren for Brasil, Mano Menezes, har tatt ut en ung tropp med mange hjemmeværende spillere til privatlandskampen mot USA 10.august i New Jersey. Lucas Leiva er tatt med i troppen som treneren ønsker å bygge på fram mot Sør-Amerikansk mesterskap, OL i London 2012 og så VM på hjemmebane i 2014.

Keepere: Renan (Avai), Jefferson (Botafogo), Victor (Gremio).

Forsvarere: Rafael (Manchester United), Marcelo (Real Madrid), Andre Santos (Fenerbahce), Daniel Alves (Barcelona), David Luiz (Benfica), Henrique (Racing Santander), Rever (Atletico Mineiro), Thiago Silva (AC Milan).

Midtbanespillere: Ederson (Lyon), Carlos Eduardo (Hoffenheim), Hernanes (Sao Paulo), Paulo Henrique Ganso (Santos), Lucas (Liverpool), Jucilei (Corinthians), Ramires (Benfica), Sandro (Internacional).

Angripere: Robinho (Santos), Neymar (Santos), Alexandre Pato (AC Milan), Andre (Santos), Diego Tardelli (Atletico Mineiro.)