- Enkelt å stoppe Torres

Ifølge Luisao har Benfica to mål for kvelden: Stoppe Torres og score selv. Forsvareren tror det skal gå greit å stoppe Torres om laget holder seg til systemet og beholder konsentrasjonen.

Benficas midtstopper Luisao fyrer opp stemningen før kveldens kamp mot Liverpool. Han tror den portugisiske storklubben enkelt skal stoppe Fernando Torres fra å finne veien til nettmaskene.

- Vi skal stoppe Fernando Torres. Det vil bli lett om vi holder oss 100% til systemet vårt og beholder konsentrasjonen, uttaler Luisao til Daily Mirror.

- Vi har to mål: Å stoppe Torres fra å score og å score selv. Vi tror vi kan klare det og gå videre. Vi har vår egen målkonge, Oscar Cardozo, og jeg advarer Liverpool at han kan score i store kamper.

- Vi aksepterer at Liverpool vil starte som favoritter, men vi er klare til å gi alt for å nå semifinalen. Det er vanskelig mot enhver klubb, og Liverpool har en flott historie, men Benfica har tradisjon i Europa.

- Dette oppgjøret er 50-50, men vi tror at vi kan gå videre. Vi har ingenting å frykte mot Liverpool. Vi respekterer dem. Dersom vi spiller på vårt beste, kan vi gå videre.

- Det laget som avanserer kan ha en god mulighet til å vinne turneringen, men vi tror det kan bli oss.