- Et flott resultat

Jamie Carragher karakteriserer gårsdagens 4-1 seier over Benfica som et flott resultat. Dirk Kuyt slår fast at det ville vært feil å annulere 1-0 scoringen for offside.

Etter 4-1 på Anfield i går kveld og 5-3 sammenlagt, var visekaptein Jamie Carragher meget godt fornøyd med å ha nådd semifinalen i Europa League.

- Det ble til slutt en stor kveld. Benfica spilte bra de første tjue minuttene, og i den perioden var det viktig at vi ikke slapp inn mål. Det var også av enorm betydning at vi fikk det første målet, uttalte Carra til Five etter kampslutt.

- Vi har slått et meget godt lag i Europa League. Et topplag. Dette er et veldig godt resultat, konstaterte han.

- Vi kan hente masse selvtillit fra dette. Benfica er i kanonform i egen liga, og vil trolig være med i Champions League neste sesong. Foran trekningen sa alle at dette var laget vi ikke måtte trekke, så dette var et fantastisk resultat, avsluttet han.

Dirk Kuyt gjorde det viktige førstemålet etter 28 minutter, da han headet en corner i mål. Linjemannen viftet for offside, men ble korrekt overprøvd av dommeren, som så at Sotirios Kyrgiakos aldri var nær ballen i forsøket på å stusse Gerrards corner.

- Det var litt forvirring etterpå, men det var en corner så det kunne ikke være offside. Linjemannen trodde tydeligvis at noen på vårt lag hadde stusset ballen. Da ville det ha vært offside. Heldigvis ble linjemannens avgjørelse omgjort, uttalte Kuyt til Five.

- Reglene er klare. Det var ikke offside. Det var et legitimt mål, la han til.

Fernando Torres viste nok en gang hvor dødelig effektiv han er, med to scoringer etter pause.

- Han spilte virkelig bra. Han slet med en liten skade, men holdt koken likevel og gjorde to fantastiske mål. Nå må vi stå på videre. Vi er i semifinalen nå, og det var hva vi ønsket før kampen. Nå satser vi på å holde koken og vinne trofeet, sa Kuyt.

Liverpool møter nå Atletico Madrid i semifinalene. Den første kampen spilles på Vicente Calderon torsdag 22.april, med returen på Anfield en uke senere.