- Et salg er nært forestående

Liverpool Echo kan bekrefte at det er amerikanske John W. Henry som står bak det ene budet på klubben. Det andre budet skal være fra Asia, men det er ingen forbindelse til Kenny Huang. - Et salg er veldig nært forestående, om eierne mislykkes med utbyttingene i styret.

Liverpool Daily Post skriver i natt at Echo kan bekrefte at John W. Henry står bak et av de to budene på Liverpool FC - som ble offentliggjort i går. Amerikaneren som eier Boston Red Sox. Også Tariq Panja i Bloomberg skrev tidligere i kveld at budet fra Henry var godtatt av styret, men forsøkt blokkert av de nåværende eierne.

Det andre budet, som i følge pressemeldingen på Liverpoolfc.tv, også var veldig bra - skal være fra Asia. Kenny Huang, som i hele sommer ble satt i forbindelse med et oppkjøp av klubben, skal ikke være involvert i følge Echo.

De skriver videre at et salg er nært forestående, om ikke Gillett og Hicks lykkes i sitt juridiske forsøk på å kaste Ayre og Purslow ut av styrerommet for å erstatte dem med personer som kan stemme til det utfallet de ønsker.