- Europa League har blitt viktigere

Benítez er ikke tvil om at Europa League har blitt viktigere etter hvert som Liverpool har avansert. Gode lag i kvart- og semifinalene. Flott erfaring for spillerne. Robbie Fowler på vei til Sydney FC.

Det var en stor skuffelse da Liverpool havnet på 3.plass i sin Champions League-gruppe og måtte fortsette i Europa League. De røde står nå overfor semifinale mot Atlético Madrid etter å ha slått ut Unirea Urziceni, Lille og Benfica. Rafael Benítez innrømmer at den nest gjeveste e-cupen har blitt viktigere jo lenger laget har kommet.
- I begynnelsen var kanskje ikke lagene i Europa de beste, men når man kommer til kvart- og semifinale er lagene ganske gode, uttaler Benítez.

- Det er en veldig god turnering, spesielt hvis man kan vinne den.

- Mange lag som spiller i Champions League sier at den ikke er den beste eller ikke er det samme. Vi er enige, spesielt ved starten.

- Men det finnes også mange lag som er fornøyd med å være der. Vi er det nå. Det betyr at spillerne har erfaring i Europa og vi kan spille på maksimalt nivå.

- Jeg synes fansen støttet lag og de trivdes svært godt. Det var en flott e-cupkveld. Forhåpentligvis blir også den neste det.

Fowler på vei til Sydney
Robbie Fowler spiller nå for North Queensland Fury, men klubben sliter økonomisk og skal ikke være i stand til å betale Fowlers lønn på cirka 750000 dollar i året.

Avisen The Sydney Herald melder at Sydney FC offisielt skal ha bekreftet at klubben gjerne vil ha Fowler som sin nøkkelspiller som erstatning for den australske landslagsspilleren John Aloisi. Fowler som for øyeblikket driver fotballskoler i England, er interessert i å fortsette karrieren i den australske ligaen.
- Det er fantastisk å spille der. Ikke bare i klubben og byen Townsville, men i Australia. Derfor spiller jeg gjerne videre i A-ligaen, uttaler Fowler.

Robbie Fowler fyller for øvrig 35 år i dag. Vi gratulerer!