- Fansen bør være stolt av interessen

Benítez føler seg misforstått når det gjelder sitatet om at han er smigret over Juventus-interesse. Fansen bør være stolt over at storklubb viser interesse for manageren. Like mange clean sheets som Chelsea.

Rafael Benítez har tilbakevist rykter om at han har gjort en avtale, eller skulle til å gjøre en avtale med Juventus.  Liverpools manager mener imidlertid at supporterne bør være stolt av at en storklubb som Juventus viser interesse, og skjønner ikke at uttalelsene om at han er smigret over interessen førte til enda større spekulasjoner.

- Jeg synes ikke jeg sa noe rart fordi om et topplag studerer manageren din, må du være meget stolt. Jeg sa også at jeg er meget stolt over å være her, utdyper Benítez til Liverpool Daily Post.

- Fansen vet at vi må kjempe og forbedre oss og snakke om det de ønsker: stadion, vi snakker om investeringer, ting de ønsker seg. Vi står sammen om disse målene. Når et topplag følger manageren din, så må du være stolt.

Om oppgjøret mot Bolton hadde Benítez følgende å legge til.
- Vi spilte ikke for bra, det er klart. Jeg var meget skuffet, men i 2.omgang kunne dere se at alt hadde forandret seg. Når det gjelder innsats og oppofrelse, kan man ikke argumentere i mot, men vi spilte ikke bra, men 2.omgang var mye bedre.

- Selvtilliten fantes. Klart vi må forbedre oss, men vi viser fremgang ved å gjøre de rette tingene.

- Vi har snakket om å holde nullen, og det er noe vi trengte å forbedre. Vi har 10 nå, like mange som Chelsea. Det er veldig positivt. Hvis vi fortsetter på samme nivå i forsvar og forbedrer oss i angrep, så er det måten å vinne kamper på.