- Fansen fortjener en seier

Sammy Lee forteller at spillerne skal gi alt i sesongens siste hjemmekamp som takk for fremragende støtte gjennom en skuffende sesongen. Maxi Rodriguez vil tilføre kvalitet og friske ben mot Chelsea.

Liverpools siste hjemmekamp for sesongen spilles mot Chelsea i morgen. De røde er nødt til å vinne for å kunne fortsatt ha håp om å ta 4.plassen. Assistentmanager Sammy Lee forsikrer supporterne om at de skal gjøre alt for å ta tre poeng.
- Chelsea er en veldig vanskelig motstander. Vi vet hvilken tøff kamp dette vil bli, men vi må gi alt vi har og forsøke å ta maksimalt med poeng i våre to siste kamper, sier Sammy Lee til Liverpoolfc.tv.

- I fotball får du alltid en ny mulighet. Vi har en ny hjemmekamp nå så vi kan prestere bra for supporterne våre. De har vært strålende hele sesongen

- Det er viktig at vi gir disse supporterne noe for å takke dem for deres støtte. De fortjener vår ypperste respekt. Vi må gi 100 prosent i hver kamp.

- Vi kjenner jobben vår. Vi vet hva vi kan gjøre. Vi kan ikke se til andre. Vi må sørge for at vi går ut der på en profesjonell måte på søndag og tar tre poeng.

- Chelsea er veldig sterke og disiplinerte. De besitter mye kvalitet i hele laget, noe som ble bevist av det faktum at de scoret syv forrige uke, forhåpentligvis har de brukt opp kruttet!

Sammy Lee vet at Chelseas Carlo Ancelotti er en dyktig manager.
- Jeg har stor respekt for hver manager på toppnivå, og ingen mer enn Carlo Ancelotti. Han har gjort en flott jobb med Chelsea. Jeg har ikke annet enn stor beundring for Carlo.

Maxi Rodriguez vil være tilbake mot Chelsea. Spilleren er ikke spilleberettighet i Europa League. Argentineren nettet sitt første mål mot de røde i 4-0-seieren mot Burnley.
- Maxi har vært en flott signering for denne klubben. Han er en fremragende kar og har en veldig positiv innflytelse i garderoben. Det er et løft for oss å ha ham tilbake. Han vil tilføre oss mye kvalitet og friske ben.

- Han har jobbet veldig hardt siden han kom hit. Han har vært veldig fokusert og har en veldig profesjonell innstilling.