- Fantastisk å lede England

Steven Gerrard synes det var fantastisk å være kaptein for England i 3-1-seieren over Egypt. Englandsfansen ønsker å ha midtbanespilleren som fast kaptein for landslaget.

Steven Gerrard ble for en tid tilbake utnevnt til ny visekaptein for England etter at John Terry ble vraket som kaptein av landslagssjef Fabio Capello. Ny kaptein ble Rio Ferdinand. I Manchester United-spillerens skadefravær bar Gerrard kapteinsbindet i 3-1-seieren mot Egypt.

- Det var et fantastsikk øyeblikk for meg. Jeg følte meg overveldet i spillertunnelen da jeg ledet spillerne ut, og det var hyggelig å få en seier, uttaler Gerrard.

- Men det var også viktig å vinne etter alt som har hendt utenfor banen. Det var viktig å sende supporterne av gårde med en god følelse.

Steven Gerrard er spilleren Englandfansen ønsker seg som kaptein til sommeren, viser en avstemning i bladet Match of the Day. Liverpool-kapteinen fikk 39 prosent av stemmene. Deretter fulgte Wayne Rooney med 29 prosent og Rio Ferdinand med bare 15 prosent.