- Fernando løfter oss

Steven Gerrard advarer kommende motstandere om at Fernando Torres har enda mer å gå på. Ros til Lucas. Daniel Agger spilte med smerter i kneet.

Ser fram mot søndag
- Det er mer å vente fra Fernando, tro du meg, sier Steven Gerrard til Liverpool Echo i etterkant av 3-0 mot Lille. Den andre kampen på fire dager hvor Fernando Torres scoret to mål for de helrøde.

- Han har vært ute lenge, slik at det er helt naturlig at det har tatt ham noen kamper til å finne rytmen. Han er imidlertid nærme nå og det er fantastisk for laget. Hvis vi kan beholde ham frisk og i form, vil vi ha en virkelig stor sjanse til å oppnå hva vi ønsker og du kunne se mot Lille at han så skarp ut. Scoringene vil ha gitt ham mye.

- Han er i verdensklasse, så enkelt er det. Når han spiller på denne måten, da gir det ikke bare fansen et løft, det løfter oss og det gjør at spillere som møter ham tenker to ganger på hvordan de skal håndtere ham. Han har funnet formen til akkurat riktig tid.

- Lille var et veldig bra lag men alle bidro, fortsetter kapteinen etter avansementet i Europa League.

- En må gi kreditt til en spiller som Lucas. Han blir stadig mer moden. Han har fått en del urettferdig kritikk, men han spilte nok en solid kamp og har utviklet sitt spill.

- Nå må vi se fram mot Manchester United. Hver gang du reiser til Old Trafford, forventer du en vrien kamp men vi har nå to gode kamper bak oss.

- Dette vil bli en helt annerledes kamp. De leder ligaen, men vi kommer til å gi jernet.


Daniel Agger skadet
Liverpools danske midtstopper Daniel Agger skal ha spilt hele kampen mot Lille med smerter i kneet, men ble først byttet ut i sluttsekundene da de røde var gått opp i 3-0.

- Med tanke på at jeg måtte kjempe meg gjennom en smerteterskel, følte jeg at jeg spilte bra, sier Agger. - Jeg ønsket å spille, og siden vi nå er videre til neste runde betydde det litt mer at jeg greide å fortsette.

Det er usikkert om kneproblemene til Daniel Agger kan medføre at han mister kampen mot Manchester United.