- Formen min blir stadig bedre

Agger føler at han er på rett vei formmessig. Spør seg stadig om det er noe han kan forbedre. Endelig fikk han nettkjenning. Alt er mulig med dette laget. Skeptisk til femdommersystemet.

Daniel Agger scoret et flott mål mot Benfica på torsdag. Det var danskens første nettkjenning siden Premier League-kampen mot Blackburn i april i fjor. Igjen var han en av Liverpools beste spillere. Midtstopperen føler imidlertid at han må spille på minst samme nivå når Liverpool jakter en topp fire-plassering som han gjorde mot Pablo Aimar, Oscar Cardozo og Angel Di Maria i Lisboa. I morgen venter vanskelig bortekamp mot Birmingham.

- Vi har en god spillerstall, og vi skal håndtere det. Jeg synes formen min blir bedre hele tiden. Jeg er på vei, men du vet at du alltid kan bli bedre. Etter hver kamp må du alltid se på hva du har gjort, uttaler Agger til Liverpool Echo.

- Det er bestandig viktig å spørre seg om jeg kunne ha gjort dette bedre. Kan jeg forbedre meg? Det er den eneste måten du fortsatt kan bli bedre og sørge for at dine prestasjoner forblir på et godt nivå.

- Jeg nøt scoringen. Det var på tide. Det var litt som i 2007 (mot Chelsea i Champions League), ikke så bra, men tilsvarende. Jeg bryr meg ikke om hvem som scorer mot Birmingham så lenge vi jobber hardt og tar tre poeng.
 
Agger presterte bra mot Benfica, men det samme kan ikke sies om dommer Jonas Eriksson. Ved flere anledninger var midtstopperen i diskusjon med svensken, spesielt da han fikk en albue i ansiktet i forkant av frisparket som ledet opp til at Aimar fikk straffepark.
- Jeg forstår ikke hvorfor man vil ha fem dommere. Ingen av dem ønsker å ta en avgjørelse. Det har ingenting å gjøre med straffesparkene, det var de andre tingene. Vi hadde en så god start. Det var skuffende å slippe inn de målene.

- Det ble vanskelig etter at Ryan fikk det røde kortet, men jeg synes vi klarte oss ok. Når du får to straffer i mot, er det ikke mye du kan gjøre. Kan vi snu det i returen? Definitivt.

- Når dere ser måten vi spilte på, med innsats og oppofrelse, så vet dere at alt er mulig med dette laget. Selvsagt ville det ha vært bedre å ha kommet hjem med en 1-0-seier, men vi tar 1-2 og vi ser frem til møtet på Anfield.

- Vi visste at de ville ha ballen mye da vi ble redusert til ti spillere, men de maktet ikke å skape så mange klare sjanser. Jeg kan ikke huske at Pepe (Reina) ble satt på så mange prøver. Men de fikk utrolig mange billige frispark.