- Formen nærmer seg

Fernando Torres scoret to mål for Spania mot Lichtenstein, og føler nå at formen er i anmarsj. Han er nå den spilleren som har scoret 5. flest ganger for det spanske landslaget.

Spania startet sin reise mot Polen og Ukraina i 2012 med å slå Lichtenstein 4-0 borte i går. Fernando Torres scoret to mål for de regjerende europa- og verdensmesterne, og begge to var flotte scoringer. Den første var en delikat chip, mens han på det andre målet banket ballen inn ved nærmeste stolpe.

Torres var rusten i VM, hvor han også pådro seg en skade, så han er enda ikke helt i toppform. Han er dog i stadig bedring, og tror nå at formen er på vei.

- Jeg føler meg bedre for hver dag som går etter skaden. Jeg finner rytmen min, og målene gir meg mye selvtillit, sa Torres etter kampen.

Med hans to scoringer i går kom han opp i 26 landslagsmål. Det er sammen med Emilio Butragueno 5. mest på det spanske landslaget gjennom tidene. I samme kamp scoret forøvrig også David Villa, noe som gjorde han, sammen med Raúl, til den mestscorende gjennom tidene med 44 mål.

- Det er alltid fint å være på disse listene, og det gjør meg stolt å være der, og å fortsette å score mål. Det viktigste er likevel at vi tar tre poeng, og måten vi spiller på, avsluttet spissen.

Noe som vil glede røde supportere og manager Roy Hodgson er at Vicente del Bosque var forsiktig med Torres, og byttet han ut etter 57 minutter.