- Fornærmelse å tro at Chelsea får det lettere

Reina avviser alle spekulasjoner om at Liverpool kommer til å ta lettere på oppgaven mot titteljagende Chelsea for at ikke Manchester United skal gå til topps. Babel påpeker at de har fokus på 4.plassen, ikke på tittelkampen.

I går uttalte Manchester United-manager Alex Ferguson at Liverpools spillere at har et ansvar for ikke å ikke ødelegge noe av Anfield-klubbens stolte historie, og frykter dermed at Liverpool ikke vil ta seriøst på oppgaven mot Chelsea. Alt annet enn seier til Chelsea vil gi Manchester United initiativet i kampen om ligagullet, og United vil passere Liverpool i antall ligamesterskap om de går til topps.

Pepe Reina mener det er en fornærmelse å tro at Liverpool ikke spiller for å beseire Chelsea, spesielt når merseysiderne fortsatt kjemper om 4.plassen i Premier League.
- De kan tenke hva de vil. Som proff, dersom du er en skikkelig proff, vil du aldri i livet spille for å tape eller for uavgjort i en kamp. Det er bare ikke oss, sier Pepe Reina til Liverpool Daily Post.

- Det handler om vår stolthet. Vi vil prøve å vinne. Hvis vi ikke vinner, er det fordivi har møtt Chelsea. De er et vanskelig lag å møte. De kjemper om mesterskapet.

- Vi tar fatt på kampen etter en skuffende kveld hvor vi spilte 120 minutter. Det blir ikke enkelt, men vi vil forsøke.

Ryan Babel antyder at Liverpool ikke er opptatt av tittelkampen. Fokuset er fortsatt på en topp fire-plassering.
- Vi tenker ikke på hva folk kanskje sier om Manchester United og alt det, uttaler Ryan Babel til Liverpool Echo.

- Vi har fortsatt noe å kjempe om. Vi er bestemte på å forsøke å vinne resten av kampene. Vi håper at våre rivaler vil avgi poeng.

- Vi håper fortsatt at vi kan greie fjerdeplassen. Vi skal gjøre alt vi kan for å klare det. Det er derfor det er så viktig at vi presterer.