- Forsøker å selge Agger i smug

Danske avisen B.T. skriver at Liverpool har tilbudt Daniel Agger til blant andre VfL Wolfsburg uten at spiller og agent selv kjenner til det.

Daniel Agger er offisielt ikke til salgs. Manager Roy Hodgson har flere ganger insistert på at Liverpool ikke er interessert  i å selge midtstopperen. B.T melder imidlertid at Liverpool har tilbudt Daniel Agger til den tyske Bundesligaklubben VfL Wolfsburg.
- Vi har blitt tilbudt Daniel Agger, men har takket pent nei. Mitt inntrykk er at det er en spiller som blir tilbudt rundt om i Europa for tiden, sier Wolfsburgs manager Dieter Hoeness til B.T.

Verken Daniel Agger eller spillerens agent, Per Steffensen, er kjent med Liverpools salgsplaner.
- Jeg er overrasket over det jeg hører. Hvis en klubb vil kvitte seg med en spiller, er det mest nærliggende at klubben retter en henvendelse til spilleren og forteller ham om deres planer. Det har ikke skjedd her, sier Per Steffensen til B.T.

En av Per Steffensens kolleger, som ønsker å være anonym, kjenner riktignok godt til Liverpools salgsplaner.
- Jeg tror det vil dumpe prisen på Agger dersom Liverpool offisielt går ut og legger ham ut for salg. Så klubben sniker seg rundt i stedet og tilbyr ham mer skjult til utvalgte klubber som kan ha råd til ham. Jeg har selv hørt fra klubber som sier de har fått tilbud om Agger. Slik kan spillet godt foregå selv om det er litt skittent siden spilleren selv ikke får vite noe, sier den anonyme agenten til B.T.