- Friske ben kan hjelpe oss

Benítez tror Liverpool kan få en fordel i kampen om 4.plassen når Torres, Gerrard og Benayoun nå begynner å finne tilbake til formen. Har noe erfaring med å ha spillere på landslagsoppdrag.

Rafael Benítez' valgmuligheter i angrep er flere etter at Fernando Torres og Yossi Benayoun er tilbake fra skade. Steven Gerrards form blir også bedre for hver kamp, mens Glen Johnson kan komme til å spille sin første kamp i 2010 på DW Stadium på mandag. Benítez håper at friske ben på nøkkelspillere kan gi Liverpool en fordel i kampen om 4.plassen.

- De spillerne vi har tilbake nå, og hvor friske de er, kan sikkert få innflytelse på innspurten, forklarer Benítez til The Guardian.

- Hvis vi ikke får flere skadeproblemer denne sesongen, og vi har allerede mistet Skrtel og Aurélio den seneste uken, så kan det tenkes at våre spillere blir friskere og har mer energi enn de andre lagene foran de avsluttende kampene. Forhåpentligvis kan det gå i vår favør.

- På grunn av skadesituasjonen har vi ikke kunnet endre altfor mange spillere denne sesongen, og enkelte spillere har spilt for mange kamper fordi vi ikke har kunnet gi dem en pause. Vi har måttet håndtere det på en annen måte, men jeg tror fortsatt vi kan bli så sterke som vanlig i andre halvdel av sesongen.

Liverpool hadde ni førstelagsspillere på landslagoppdrag i midtuken. Alle kom skadefrie tilbake.
- Vi har noe erfaring med dette, så det eneste du kan gjøre er å slappe av og etterpå snakke med legen om det har skjedd noe. Du kan ikke få endret på ting. Så dersom Kyrgiakos, Kuyt, Babel eller Benayoun spiller kamper ute i verden, så må du slappe av. Hvis ikke vil det bare være dårlig for helsen min, forteller Benítez til Liverpoolfc.tv.