- Ga svar på spørsmål

Roy Hodgson var godt fornøyd med sitt mannskap bestående av unggutter og rutinerte spillere uten kamptrening, og berømmet tomålscorer David N’Gog og debutant David Amoo.

- Dette vil ha vært en milepæl for flere spillere med svært liten erfaring fra førstelaget, og vi hadde også spillere som kom tilbake fra ferie for bare noen få dager siden. Det var mye å forlange fra et slikt lag, men de ga svar på alle spørsmål, konkluderte Roy Hodgson til BBC etter 2-0 mot Rabotnicki.

- David N’Gog har gjort det bra i alle tre kampene vi har spilt så langt, men i dag kunne han krone det med to scoringer.

- David Amoo ble bare bedre og bedre, etter en nervøs 1.omgang. Etter pause så vi hans potensiale da han viste stor fart og kom forbi hans back. Han hadde også et par gode innlegg, og selv om han også bommet med noen crossere velger jeg huske de som var gode, smilte Hodgson om debutanten som sammen med Milan Jovanovic og Lauri Dalle Valle spilte sin første offsielle kamp for Liverpool.

- Jeg vet ikke om dette resultatet forandrer noen av de planene vi har foran returkampen. Nå vil vi først tenke på kampen mot Borussia Mönchengladback til søndag, og mandag vil jeg så vurdere hva vi skal gjøre før møtet på Anfield.