- Gerrard er anvendelig

Rafael Benítez svarer på kritikken fra Jamie Redknapp om bruken av Steven Gerrard. Kapteinen er allsidig og spiller for eksempel på venstre for landslaget.

Rafael Benítez kommenterer Jamie Redknapps uttalelser etter 1-2-tapet mot Manchester United. Redknapp, en nær venn av Steven Gerrard, kritiserte Benítez for å bruke midtbanespilleren i flere ulike posisjoner da Liverpool jaktet utligning.

- Eksperten sa at han (Gerrard) ikke kunne spille på venstre, men han spiller på venstre for landslaget, uttaler Rafael Benítez ifølge skysports.com.

- Han spilte på høyre her og scoret 23 mål, så Gerrard kan spille hvor som helst. Det avhenger av laget.

- Jeg fortalte ham før Sunderland-kampen at han skulle spille sentralt, og han var fornøyd. Han kan hjelpe laget, og det er hovedsaken.

- Dersom man analyserer laguttaket og posisjonene som spillerne spilte i, så var det ikke store forandringene fra tidligere. Vi har også tidligere spilt med Dirk Kuyt som hengende spiss og Gerrard sentralt på midtbanen, men vi har ikke da klart å spille på et så høyt nivå som dette. Vi vant fordi alle spilte opp mot sitt beste.

- Vi kan snakke om Fernando Torres og vi kan også snakke om Maxi Rodriguez, Glen Johnson eller Gerrard. Ryan Babel gjorde gode forsøk, og Dirk Kuyt var fantastisk. Til sammen er dette mange spillere som spilte opp mot sitt beste, noe som er positivt.

- Vi spilte en meget god fotballkamp mot Sunderland. I første omgang og i deler av andre omgang var det kanskje årsbeste.